Blogger Backgrounds

ORDER FORM

Full Name:
Email Address:
Telephone Number:
Full Address
Item Code & Design
Delivery Method:
Payment Method:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 5 July 2012

QUILT BABY: CODE 13 FOR BABY NURYN ARIESA

Quilt baby ni adalah tempahan dari kawan kakak saya...baby nya nama Nuryn Ariesa...terima kasih kerana menempah dengan saya :)
gambar bawah sekali adalah free gift hp charm..




Quilt baby size: 35" x 40"



Tuesday, 29 May 2012

SET TILAM BABY (KEKABU) : CODE 01

ORDER FROM MY FRIEND (YANIE)







Sebenarnya set ni dah lama siap...tapi disebabkan keadaan kesihatan yang kurang mengizinkan, tak dapat saya nak update....set ni adalah set yang sama saya tulis sebelum ni...cuma yang sebelum ni saya upload gambar tilam dan bantal saja (corak popeye warna biru)...untuk yg ni saya upload set yang dah siap sekali dengan sarungnya... Bantal baby saiz s: 14" x 10" Bantal baby saiz m: 18" x 12" Bolster baby saiz: 18" x 6" Tilam baby saiz: 28" x 38"

BLOG YANG DAH LAMA TAK AKTIF

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada semua yang sudi singgah ke blog saya...saya ingin memohon maaf kepada yang tertunggu update dari saya...setelah 3 bulan saya tak update blog ni, hari ini saya kembali aktif semula...

Saya tak update blog ni bukan sebab dah tak nak buat kerja2 tangan ni lagi....sebenarnya kesihatan yang tak berapa mengizinkan....tapi alhamdulillah sekarang saya dah kembali sihat dan boleh menjahit semula...diharapkan semua pengunjung masih sudi singgah ke blog saya ni...terima kasih pada semua yang sudi singgah dan menjamu mata di sini....nantikan update dari saya yang seterusnya... :-)

Wednesday, 29 February 2012

Lovestory313 1st Giveaway

1st giveaway Syieda...Jom ramai2 kita join giveaway ni...untuk maklumat lanjut sila klik banner dibawah...


Hadiah-hadiah untuk pemenang bertuah :
Cabutan Pertama : RM 60.00
Cabutan Kedua : RM30.00
Cabutan Ketiga : RM10.00
(hadiah ada 2 pilihan sama ada nak bank in ke akaun Maybank/CIMB atau top up untuk semua jenis talian)

Tarikh Tutup Penyertaan :
1 April 2012

Nak tag noraiswani

Tuesday, 21 February 2012

ORDER FROM MY FRIEND - YANIE

Projek ni sebenarnya belum siap lagi...tapi saja lah nak preview dulu pada anda semua..my friend yanie order set tilam baby (kekabu) + 2 biji bantal (kekabu) + 2 biji bantal peluk (kekabu) + sarung tilam + sarung bantal...di bawah ni ada gambar bantal dan bolster jer...gambar tilam akan di upload lain kali...

Bantal Kekabu Size M : 18" x 12"


Bantal Kekabu Size S : 14" x 10"


Bantal Peluk (Bolster) Size : 18" x 6"





Sunday, 19 February 2012

QUILT BABY - CODE 12

Quilt Baby Size : 35" x 40"

Fabric Ikea dan fabric local cotton

Wednesday, 8 February 2012

Sunday, 29 January 2012

QUILT BABY - CODE 10 : FOR FIRAS MIKHAIL

Quilt Baby Size : 35" x 40"



Free Gift : HP Charm Keroppi

Wednesday, 18 January 2012

QUILT BABY - CODE 09 : FOR ADAMANDA


Quilt Baby Size : 35" x 40"


 Free Gift : HP Charm Cupcake

Tuesday, 17 January 2012

QUILT BABY - CODE 08 : SET FOR BABY RULAIDA





Quilt Baby Size : 35" x 40"

SET QUILT BABY

1. Quilt baby
2. 2 biji bantal (isi kekabu)
3. 1 biji bolster (isi kekabu)
4. 2 helai sarung bantal
5. 1 helai sarung bolster